KEUNE HAIRCOSMETICS ATJAUNINA SEMI COLOR KLĀSTU

Keune Haircosmetics atjaunina Semi Color klāstu

#mirdzi ar jau iemīļoto un atzīto formulu, nepārspējamu spīdumu un 14 jauniem toņiem

Keune Haircosmetics, starptautiskais profesionālās matu kosmētikas zīmols izziņo Keune Semi Color atjaunināšanu, klāstu papildinot ar 14 jauniem toņiem un mainot visa Semi klāsta iepakojuma dizainu. Jau iecienītā un atzītā formula ir papildināta, lai rezultāts sniegtu vēl iespaidīgāku mirdzumu un nodrošinātu vēl dziļāku matu kondicionēšanu.

Spīdīgs, luminiscējošs, veselīgs mirdzums ir kā tortes glazūra, kas matu izskatu padara vēl īpašāku.
Papildinot klāstu ar 14 jauniem toņiem, Semi Color sortimentā ir nu jau 75 savstarpēji miksējami daļēji permanentie toņi, kuru spilgtums saglabājas līdz 24 mazgāšanas reizēm un nodrošina līdz 70% sirmo matu pārklājuma. Formula ir vegāniem draudzīga, nesatur ne glutēnu, ne amoniju.

Lai nodrošinātu nepārspējamu mirdzumu un godinātu holandiešu kompānijas mantojumu, Keune izveidoja Shine Complex, mirdzuma kompleksu, – unikālu formulu ar Mirasil un smiltsērkšķu ekstraktu. Salīdzinot nekrāsotus matus ar tiem, kas krāsoti ar Semi Color, krāsotie mati ir pat par 67% mirdzošāki. Šī atzītā Keune Semi Color formula papildināta arī ar kompānijas jaunizveidoto Nourishing Complex, barojošo kompleksu, – formulu, kas satur kokamīdu un jūras zīdu, spēcīgu ekstraktu, kas iegūts no sarkanajām jūras aļģēm, lai atjaunotu bojātās matu šķiedras un sniegtu matiem bagātīgu mitrināšanu.
Rezultātā tiek iegūts līdz pat 55% gludāku matu efekts, ja tiek veikts salīdzinājums ar matiem, kas nav apstrādāti ar Semi Color.

Jaunā iepakojuma dizains – gaiši pelēkas kastītes ar krāsainu līniju sānos un virspusē – ļauj meistaram viegli orientēties. Sudrabainas alumīnija tūbiņas ar krāsainiem korķiem padara navigāciju vēl vieglāku, un arī jaunais Keune Semi Color Activator perfekti iekļaujas kopējā dizainā.
Keune Semi Color ir īstā izvēle salona pakalpojumiem, jo friziermeistars – kolorists nu ir kļuvis arī par matu mirdzuma lietpratēju. Maigā formula ir izcila izvēle tiem matiem, kas vēl nekad nav tikuši krāsoti. Savukārt jau krāsotie mati kļūst vēl izteiksmīgāki un mirdzošāki! 75 toņi sniedz meistaram nebeidzamas iespējas, lai izceltu savā klientā labāko.

Par Keune

Keune Haircosmetics ir ģimenes dibināts un ģimenes vadīts profesionālās matu kosmētikas zīmols, kas pieejams vairāk nekā 80 valstīs. Kompāniju 1922.gadā dibināja jauns, azartisks aptiekārs Amsterdamā.
Keune produkti tiek izstrādāti un ražoti vienā no zaļākajām Holandes pilsētām – Soestā, un tie paredzēti salonu profesionāļiem. Keune sortiments ikkatrā valstī pieejams no šīs valsts oficiālajiem izplatītājiem.

  • Kontakti presei

Sabīne Zušmane, Keune Latvija mārketinga vadītāja
+371 299 08 442 | sabinez@keune.lv