JAUNĀS KEUNE LATVIJA MĀJAS

13.novembrī radošajā VEF kvartālā Rīgā, Ūnijas ielā 6 3.stāvā ģimeniskā atmosfērā tika atklātas jaunās Keune Latvija mājas – zem viena jumta ir gan radošā mācību studija Hair Art Studio, gan Orange Cosmetic SIA birojs. Mēs, Keune Latvija, atzīstam, ka VEF kvartāls ir vieta, ko iemīlējām uzreiz. Ar visu to, ka darāmā šeit vēl gana daudz, kvartālā valdošā aura ir tik vilinoša… Radoši cilvēki, nemitīga rosība, drošs skats nākotnē – tieši tas, kas piemīt arī Keune Latvija. Mēdz teikt, ka Rīga nekad nebūs gatava. Tas apliecina vien to, ka virzība uz priekšu un tiekšanās skatīties ārpus iedomātajiem un reāli esošajiem rāmjiem var kļūt par nozīmīgu dzinējspēku. Tam no sirds ticam arī mēs.

Ārpus esošiem un iedomātiem rāmjiem darbojas arī mūsu draugi un partneri – gan grāmatžurnāls un dizaina lietu veikals skaistākai dienai un labām sajūtām Imperfekt (www.imperfekt.com), gan modes dizainere Katya Shehurina (Katya Katya London, www.katyakatya.co.uk), kuras tērpi atklāšanas pasākumā greznoja mūsu modeles.

Keune jauno māju atklāšanas pasākuma goda viesis bija starptautiski atzītais meistars Joseph Koniak, kura friziermākslas veikums vērojams virknē kinofilmu (Džeimsa Bonda filmas, Harijs Poters, Da Viči dēmoni, Mamma Mia un citas) un modes šovu (Giorgio Armani, Vivian Westwood, Mulberry un vēl, un vēl…). Viņš arī profesionālo instrumentu Diva Professional zīmola vēstnieks un Keune UK mākslinieciskais direktors.

Diena bija iedvesmojoša – ieskaties, kā to pavadījām!